Σοκαριστική επίθεση σκύλων σε κοριτσάκι στην Κορινθία: Έκκληση της μητέρας για να βρεθεί ο ιδιοκτήτης

0
307

Μία μητέρα καταγγέλλει την επίθεση που δέχθηκε η μικρή της κόρη σε χωριό στην Κορινθία από δύο δεσποζόμενα σκυλιά. Η επιστολή της και η έκκληση για να βρεθεί ο ιδιοκτήτης τους.

To loutrakiblog.gr δημοσιεύει την επιστολή της μητέρας η οποία περιγράφει πως το παιδί της τραυματίστηκε από την επίθεση των δύο σκυλιών, τα οποία έπιασαν το κοριτσάκι από τα μαλλιά και το πρόσωπο και το έσυραν στο έδαφος.

«Πριν από 1,5 μήνα το παιδί μου δέχθηκε επίθεση από δύο 30κιλα δεσποζόμενα (σκυλιά) σε παιδική χαρά σε ένα χωριό της Κορινθίας», αναφέρει αρχικά στην επιστολή της η μητέρα.

Στη συνέχεια περιγράφει την άγρια επίθεση των σκυλιών: «Εμφανίστηκαν από το πουθενά ήρθαν από πίσω μας το ένα έπεσε πάνω στο παιδί μου, έτρεχαν και πήδηξαν προφανώς κάτι κυνηγούσαν και καθώς το παιδί μου βρέθηκε εμπόδιο την άρπαξαν. Πρώτα το ένα από τα μαλλιά και μετά το άλλο από το πρόσωπο προσπαθώντας να της παρει το παγωτό. Την τίναξαν την έσυραν στο έδαφος, σε δευτερόλεπτα.

Ο ιδιοκτήτης στα 10 μέτρα τα φώναξε και έκανε στροφή και έφυγε, κατάφερα να απομακρύνω από το παιδί μου τα σκυλιά με κλωτσιές και πιάνοντας από το κολάρο το ένα. Τον ακολούθησαν αφού συνέχιζε να τα φωνάζει».

Η γυναίκα σημειώνει στην επιστολή της για τα σκυλιά: «Δεσποζόμενα ελεύθερα χωρίς λουρί. Αυτό που είδα κυρίως στο αρσενικό είναι ότι ήταν κουτάβια ακόμη, δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν ήταν ενήλικα.

Όχι, δεν ήθελαν να παίξουν. Δεν έχει σημασία η ράτσα, το ένα ημίαιμο ήταν, όχι δεν ήταν Πιτ, ήταν δύο σκυλιά από παράνομη γέννα σε ακατάλληλα χέρια μποντιμπιλνταρά.

Ήταν δύο σκυλιά όπου πριν χρονίσουν ήδη έμαθαν να κάνουν ζημιά, να παλεύουν και μεγαλώνοντας να σκοτώνουν. Ήταν δύο άτυχα δεσποζόμενα σε ακατάλληλα χέρια, χέρια δολοφονικά.

Πολλοί τον είχαν δει να βολτάρει με τα σκυλιά ελεύθερα δύο τρεις φορές κάνεις όμως δεν έκανε το σωστό, να διαμαρτυρηθεί.

Δύο τρεις είδαν το περιστατικό κάνεις δεν βοήθησε κάνεις δεν μίλησε.

Η αστυνομία κλήθηκε αμέσως, με το ένα χέρι οδηγούσα και με το άλλο μίλαγα με το 100. Χτένισαν την περιοχή επί 3 μέρες πόρτα-πόρτα, είδαν αλλά δεν γνωρίζουν. Έκαναν τους πάντες και τα πάντα άνω κάτω. Πήγαν στον δήμο για να δουν τις καταχωρήσεις των τσιπ όλων των δεσποζόμενων, δεν υπήρχε βάση ούτε καταχωρήσεις στον δήμο.

Δεν μπορώ να πω πιο πολλά γιατί το έχει αναλάβει η αστυνομία και οφείλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους αστυνομικούς του ΑΤ Κορίνθου και ιδιαίτερα στο τιμ που ανέλαβε την υπόθεση, στο πλήρωμα του περιπολικού και την ομάδα Δίας που δεν άφησαν πέτρα ασήκωτη.

Τις πρώτες μέρες είχε κλειδώσει ο εγκέφαλος και δεν άκουγα τίποτα. Με παρακάλεσαν όμως ο αρχιφύλακας και ο ΑΞΥΠ που ανέλαβαν να μην κάνω κάτι μόνη μου, να μην εμπλακώ και τους άκουσα. Τους έχω εμπιστοσύνη και δεν θα μπλεχτώ στα πόδια τους».

Η μητέρα που έζησε τον εφιάλτη, βλέποντας τη σοκαριστική επίθεση στο κοριτσάκι της, σημειώνει στη συνέχεια της επιστολής πως δεν πρέπει να γίνεται στοχοποίηση των αδέσποτων ζώων.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο λόγος που το ανεβάζω τώρα είναι για να καταλάβετε ότι δεν κινδυνεύετε από τα αδέσποτα αλλά από τα δεσποζόμενα, τα σκυλιά από παράνομη εκτροφή που πάνε σε ακατάλληλα χέρια, να μιλάτε όταν βλέπετε μάγκες με το σκυλί θηρίο και τούμπανο και άγριο όπως λένε ελεύθερο χωρίς λουρί, να μιλάτε όταν γίνεται αυτό γιατί το κακό δεν αργεί να φτάσει στην πόρτα όλων μας.

Σταματήστε να στοχοποιείτε τα αδέσποτα για τα πάντα και βάλτε μυαλό. Μιλήστε, καταγγείλετε τον γείτονα, φίλο, γνωστό που τα αφήνουν ελεύθερα, που κάνουν γέννες της πίσω αυλής.

Γίνετε άνθρωποι επιτέλους και σταματήστε να καλύπτετε και να αγοράζετε από παράνομους. Τα αποτελέσματα τα είδατε.

Και επιτέλους ασχοληθείτε με τα κατοικίδια σας κοινωνικοποιήστε τα.

Όποιος έχει πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη των σκυλιών να απευθυνθεί στο ΑΤ Κορίνθου»

Πηγή: dete.gr