Αλ. Χαρίτσης: Το Ελληνικό υπογραμμίζει την ανικανότητα του επιτελικού κράτους της ΝΔ

0
333

«Έχουν περάσει 100 ημέρες από τότε που ο κ. Μητσοτάκης έστησε, εδώ, στο Ελληνικό, ένα ακόμα επικοινωνιακό σώου», δηλώνει ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Χαρίτσης από τις πρώην εγκαταστάσεις του Ελληνικού.

«Πανηγυρίζοντας για την κατεδάφιση πέντε εκ των εννιακοσίων αυθαίρετων κτισμάτων, προσπάθησε για ακόμη μια φορά να μας πείσει ότι η υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό έχει ήδη ξεκινήσει», τονίζει, εγκαλώντας τον πρωθυπουργό για την «προεκλογική του δέσμευση», οποία, όπως λέει, «υποτίθεται» πως ήταν «η άμεση έναρξη των εργασιών».

«Δεν ξεχνάμε άλλωστε τον αρμόδιο υπουργό Ανάπτυξης να μας λέει ότι το πολύ μέχρι το τέλος του 2019 οι μπουλντόζες θα μπουν στο Ελληνικό», προσθέτει.

Συνεχίζοντας, ο Αλ. Χαρίτσης τονίζει ότι «οι δεσμεύσεις του κυρίου Μητσοτάκη αποδεικνύονται ένα ακόμα πυροτέχνημα» και ότι «το Ελληνικό υπογραμμίζει την ανικανότητα του επιτελικού κράτους της ΝΔ».

«Ένα αναποτελεσματικό κράτος που πορεύεται δίχως Αναπτυξιακό Σχέδιο, που έχει οδηγήσει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων σε πρωτοφανή κατάρρευση, που βυθίζει την οικονομία στην ύφεση», σημειώνει και καταλήγει: «Η χώρα δεν χρειάζεται άλλες φιέστες. Αυτό που χρειάζεται είναι σχέδιο, ανάπτυξη με κανόνες και μια πολιτική ενεργητικής στήριξης της οικονομίας».

Πηγή: dete.gr