Πάτρα: Ενημέρωση για τον κορωνοϊό στα σχολεία από Μπονάνο και ΠΔΕ

0
258

Άπαντες από τους φορείς συμμετέχουν στην προσπάθεια ενημέρωσης στα σχολεία για τον κορωνοϊό.

Έτσι ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας, Χαράλαμπος Μπονάνος επισκέφτηκε την Πέμπτη, το Πειραματικό Γυμνάσιο του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο ίδοιοος γράφει σε ανάρτηση του τα εξής:

“Μαζί με τον καθηγητή της παθολογίας , εξαίρετο επιστήμονα , Στέλιο Ασημακόπουλο και την συνεργάτιδα μου Ρανια Σπυριδωνος επισκεφτήκαμε το Πειραματικό Γυμνάσιο του Πανεπιστημίου πατρων , στα πλαίσια της ΚΥΑ του υπουργείου να βοηθήσουμε στην ενημέρωση για τα θέματα ατομικής προστασιας , μαθητών και καθηγητών απέναντι στην μεγάλη πανδημία Εκπρόσωποι των μαθητικών κοινοτήτων , του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων , καθηγητές ήταν στην ενημέρωση .

Εύστοχες ερωτήσεις , έντονο ενδιαφέρον , ανησυχίες αλλά και διάθεση να πειθαρχήσουν στα μέτρα , να μεταφέρουν την πληροφόρηση και στους συμμαθητές τους , ήταν τα κυρία χαρακτηριστικά της συνάντησης μας

Ευχαριστούμε από πλευράς δημόσιας υγείας , τον καθηγητή που άφησε για λίγο το ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα του στο πανεπιστήμιο , για να εκλαϊκεύσει , γνώσεις , να δώσει οδηγίες , να μεταδωσει γνώση για την πανδημία Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον διευθυντή του σχολείου κ. Σχοινα.

Θα συνεχίσουμε και σε αλλά σχολεία , στους δύσκολους καιρούς να μεταδώσουμε το μήνυμα ώστε να παραμείνουμε”.

Πηγή: dete.gr