Τι υποστηρίζει ο Αντώνης Σρόιτερ για το κόψιμο της εκπομπής του

0
439

Πολύς λόγος έγινε για τη μη προβολή της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ, «Tik Talk», χθες το βράδυ. Σε αυτήν το θέμα είχε να κάνει με τις θεωρίες συνομωσίας σχετικά με τον κορωνοϊό, φιλοξενώντας όλες τις απόψεις.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει αίσθηση με το βίντεο που ανήρτησε στο facebook και δείχνει μια… έρευνα του για τον κορονοϊό. Μάλιστα, η μη προβολή της εκπομπής χθες, προκάλεσε την αντίδραση του τραγουδιστή, ο οποίος άφηνε διάφορα υπονοούμενα περί μοντάζ.

Η μη προβολή της εκπομπής, παρόλο που το τρέιλερ έπαιζε κανονικά μέχρι και πριν λίγες ώρες, προκάλεσε διάφορα σχόλια και σενάρια για τους λόγους που «κόπηκε». Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Αντώνης Σρόιτερ με ανάρτησή του στο Twitter, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να εξηγήσει τι ακριβώς ισχύει.

«Καλημέρα σε όλους. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους…

Η εκπομπή που δεν προβλήθηκε, έδινε για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε κορυφαίος λοιμωξιολόγους και άλλους κορυφαίους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, να αποδομήσουν έναν προς έναν, με στοιχεία, έρευνες και αριθμούς, όλους τους ισχυρισμούς των συνωμοσιολόγων και αρνητών. Ισχυρισμοί που διαδίδονται μήνες τώρα, χωρίς κανέναν αντίλογο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ακριβώς επειδή δεν αποδομούνται, φουντώνουν και βρίσκουν υποστηρικτές. Είμαι της άποψης, ότι μπροστά σε μια επικίνδυνη άποψη ή θεωρία, στέκεσαι απέναντι, την κοιτάς στα μάτια και τη συντρίβεις με στοιχεία και ντοκουμέντα. Δεν προσποιείσαι ότι δεν υπάρχει  γιατί θα τη βρεις μπροστά σου. Κρίθηκε παρ’ όλα αυτά ότι η συγκυρία ήταν ακατάλληλη», έγραψε ο Αντώνης Σρόιτερ.

Πηγή: dete.gr