Έλενα Χριστοπούλου: Έμαθα να τα περιμένω όλα από όλους

0
299

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά, στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ βρέθηκε η Έλενα Χριστοπούλου το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο παρουσιαστής, δεν μπορούσε να μη ρωτήσει για τη δικαστική διαμάχη που έχει με τον πρώην σύζυγο της, Πάνο Καλλίτση.

Η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε άμεσα και χωρίς να κάνει προσπάθεια να το αποφύγει.

«Την προηγούμενη εβδομάδα στείλαμε η καθεμία ξεχωριστά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Μαρία Ηλιάκη κι εγώ, ένα δελτίο τύπου για να πούμε τη θέση μας και τη στάση μας

Όποιος ζει μια ζωή που δεν θέλει να ζήσει κι έχει κάνει λάθος επιλογές, να μη φοβάται, να πολεμάει για να κερδίσει. Μέσα από τη δική μου περίπτωση, με όλα τα λάθη και τα σωστά που δεν θα βγω να κοινοποιήσω όπως κάνουν άλλες πλευρές, θέλω να πω να πατάμε στα πόδια μας και να μη φοβόμαστε. Η αλήθεια στο τέλος έχει τη θέση της.

Δεν αξίζει τον κόπο. Να βλέπω δημοσιεύματα με συνεντεύξεις ανθρώπων να λένε ιστορίες είναι ντροπή. Εγώ δεν πήγα ποτέ στα κανάλια να πω γεια σας ήρθα να μιλήσουμε. Απευθύνθηκα στους αρμόδιους.

Με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που αγαπώ, που με στηρίζουν και είναι δίπλα μου με ύψος και ήθος.

Τα μαθήματα που πήρα ήταν να τα περιμένω όλα από όλους που δεν το περίμενα με τίποτα, και το δεύτερο είναι πολύ προσωπικό να μαζεύω τα πράγματά μου που είναι δικά μου, να τα κρατάω πάντα μαζί μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Έλενα Χριστοπούλου.

Πηγή: dete.gr