Το… παίζει Θεμιστοκλής και Κολοκοτρώνης ο Κασιδιάρης – Τι έγραψε το twitter

0
297

Δεν υπάρχουν όρια στη θρασύτητα και την ύβρη για τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής. Την ώρα που μένουν απλά οι ανακοινώσεις του δικαστηρίου επί των προτάσεων της εισαγγελέως για την επιβολή των ποινών στους καταδικασθέντες νεοναζί, ένας εξ’ αυτών φτάνει στο σημείο να συγκρίνει τον εαυτό του με τον Κολοκοτρώνη και να εμφανίζει τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής ως συνέχεια αγώνων του ιστορικού παρελθόντος.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έγραψε στο twitter: «Όσοι μάχονται έντιμα για την Ελλάδα – από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι και σήμερα – φυλακίζονται, εξορίζονται, δολοφονούνται. Από τον Θεμιστοκλή μέχρι τον Κολοκοτρώνη, είναι Τιμή να συνεχίζεις αυτή τη μακρά Παράδοση Αγώνων και Αυτοθυσίας για την Πατρίδα».

Στην πραγματικότητα πρόκειται για την πρώτη αντίδραση του Κασιδιάρη ενός εκ των μελών του διευθυντηρίου της εγκληματικής οργάνωσης επί της πρότασης για τις ποινές η οποία αν υιοθετηθεί από το δικαστήριο, θα τους οδηγήσει για αρκετά χρόνια στη φυλακή.

Ουσιαστικά οι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Ματθαιόπουλος, Παναγιώταρος, Παππάς, Γερμενής και ο Λαγός, εφόσον γίνει δεκτή η πρόταση της εισαγγελέως θα οδηγηθούν στη φυλακή για να εκτίσουν 13 χρόνια.

Πηγή: dete.gr