Σπύρος Στεργίου: “Είμαστε covid free” – H ανάρτηση του προέδρου του ΣΚΕΑΝΑ

0
235

Χωρίς κρούσματα κορωνοϊού είναι το κατάστημα του προέδρου του ΣΚΕΑΝΑ Σπύρου Στεργίου.

Σε ανάρτηση του ο ίδιος γράφει: “Το Ναύτοικο σας ενημερώνει ότι μετά την τήρηση επ’ ακριβώς των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ορίζονται για τον covid 19 ειναι COVID FREE!!! Το ένα ασυμπτωματικό κρούσμα,στους 25 εργαζόμενους που βρέθηκε, παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του. Από αύριο το κατάστημα είναι πάλι ανοιχτό. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την αντιμετώπιση του τόσο σοβαρού προβλήματος και την άμεση αντίδραση τους: τον κο Γιάννη Καρβέλη Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, την επίκουρη καθηγήτρια παθολογίας- λοιμωξιολογίας του ΠΠΓΝ Καρολίνα- Ανθούλα Ακινόσογλου και την τέως πρύτανι του Πανεπιστημίου Πατρών καθηγήτρια παθολογίας- ενδοκρινολογίας κα Βενετσάνα Κυριαζοπούλου για το αμέριστο ενδιαφέρον που έδειξαν για την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες μας και σε όλους τους συμπολίτες μας για τη συμπαράστασή τους, τους εκατοντάδες συναδέλφους καταστηματάρχες εστίασης και ιδιαίτερες ευχαριστίες στο προσωπικό μας που από την πρώτη στιγμή τηρεί όλα τα πρωτόκολλα προστασίας που ορίζει το HACCP και ο COVID19.

Υ.Γ. Μετά από τη δοκιμασία που περάσαμε εκλιπαρούμε όλους τους συναδέλφους και το προσωπικό των καταστημάτων μας να μην φοβούνται, να δηλώνουν άμεσα τυχόντα κρούσματα γιατί μόνο έτσι θα προστατέψουμε την υγεία των συμπολιτών μας, την ασφάλεια των πελατών μας, των οικογενειών μας και των μαγαζιών μας. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!!!

Πηγή: dete.gr