«Πόλεμος των Άστρων»: Τρεις βετεράνοι επιστρέφουν

0
461

Τρεις βετεράνοι του «Πολέμου των Άστρων» επιστρέφουν στο σύμπαν του Τζορτζ Λούκας. Για την ακρίβεια, οι Anthony Daniels (C-3PO), Kelly Marie Tran (Rose Tico) και Billy Dee Williams (Lando Carlissian) δανείζουν τις φωνές τους στο «Lego Star Wars Holiday Special», το οποίο στις 17 Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμο για streaming στην Disney+.

Οι Daniels και Williams θα υποδυθούν εκ νέου με τις φωνές τους τούς χαρακτήρες που ανάγονται στην αρχική τριλογία του Λούκας. «Ο Williams είχε τόσο μεγάλη, θετική ενέργεια στο πρότζεκτ και, βεβαίως, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τον C-3PO χωρίς τον Daniels και αυτός έφερε τη μαγεία του στον χαρακτήρα» δήλωσε, σύμφωνα με την EW, ο εκτελεστικός παραγωγός James Waugh.

Η Rose Tico – την οποία είχε υποδυθεί η Kelly Marie Tran –, η μηχανικός και πιλότος της Αντίστασης που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο «The Last Jedi» του 2017, θα παίξει έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο.

«Πραγματικά έχει έναν εξέχοντα ρόλο στην όλη ιστορία» εξηγεί ο Waugh. «Αυτή η ιστορία κινείται σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος, στον πλανήτη Kashyyyk, οι Rey, Poe, Rose και Finn προσπαθούν να οργανώσουν το μεγαλύτερο Life Day πάρτι που έγινε ποτέ για τον Chewie – τον Chewbacca – και την οικογένειά του. Στο δεύτερο μέρος, η Rey φεύγει προς αναζήτηση γνώσης στον Ναό των Τζεντάι… Ο ρόλος της Rose είναι ότι στην πραγματικότητα παίρνει τον έλεγχο και, βασικά, με πολλούς τρόπους σώζει την παρτίδα» πρόσθεσε.

Το πρότζεκτ είναι κατά κάποιον τρόπο διάδοχος του περιβόητου «Star Wars Holiday Special» του 1978, το οποίο μεταδόθηκε μία μόνον φορά από το CBS -και ποτέ ξανά.

Πηγή: dete.gr