Πέτρος Λαγούτης: Άσπρισαν τα μαλλιά μου από τον τζόγο

0
403

Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε ανοικτά για τον εθισμό που είχε στον τζόγο. Ο ηθοποιός εξήγησε με λεπτομέρειες που ανατριχιάζουν, πώς αισθάνεται και σκέφτεται ένας τζογαδόρος.

Ο Λαγούτης μίλησε στον Ιανό και μέρος της συνέντευξης Τύπου προβλήθηκε από το Happy day.

«Ζει σε ένα μόνιμο άγχος ο τζογαδόρος, σε ένα μόνιμο στρες. Τα μαλλιά μου άσπρισαν μέσα σε τρία, τέσσερα χρόνια. Έχω καθίσει σε χώρο τζόγου 36 ώρες συνεχόμενα, άυπνος, μόνο με καφέ και τσιγάρο. Και θα καθόμουν κι άλλο, αν είχα χρήματα».

Και συνέχισε: «Σιγά σιγά αρχίζεις μέσα σε αυτή τη μοναχικότητα να χάνεις τους φίλους σου, χάνεις συναίσθημα, το συναίσθημά σου παγώνει γιατί δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Λες ψέματα, αλλά δεν το κάνεις κακόβουλα, δεν θέλεις να βλάψεις κανέναν, νομίζεις ότι θα τα διορθώσεις όλα και θα ξαναγυρίσουν όλα στη θέση τους».

Για να προσθέσει: «Ο τζογαδόρος πιστεύει… άντε να τα πάρω πίσω, να τα βάλω στη θέση τους, να τελειώνουμε. Όντας μέσα στο τζόγο, το μόνο που με ενδιέφερε ήταν τα χρήματα και τώρα».

«Δεν υπάρχουν ενδιαφέροντα, δεν υπάρχει ερωτική ζωή, δεν μπορεί κανένας ερωτικός σύντροφος να σου προσφέρει αυτή την αδρεναλίνη κι όλο αυτό που σου δημιουργεί μια μπίλια που γυρίζει γύρω από κάποιους αριθμούς και εκείνη την ώρα εσύ παίζεις όλη σου τη ζωή», κατέληξε ο Πέτρος Λαγούτης.

Πηγή: dete.gr