Πάτρα: Μία σύλληψη για υπόθεση απόπειρας εκβίασης και τοκογλυφίας

0
306

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας άνδρας, (Έλληνας) σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εκβίασης και τοκογλυφία,σύμφωνα με την αστυνομία. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

“Ειδικότερα, ο άνδρας σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας, πριν από τέσσερις μήνες, της δάνεισε το χρηματικό ποσό των (12.500) ευρώ, με την προϋπόθεση να του επιστρέψει το χρηματικό ποσό των (17.500) ευρώ.

Στη συνέχεια, πριν από μια εβδομάδα ο άνδρας με απειλές κατά της ζωής της παθούσας και της οικογένειάς της, απαίτησε εκβιαστικά, να της καταβάλει το χρηματικό ποσό των (19.500) ευρώ, αυξάνοντας το αρχικό ποσό κατά (2.000) ευρώ.Χθες το μεσημέρι, ο άνδρας συναντήθηκε εκ νέου με την παθούσα, την οποία απείλησε και της απαίτησε να του καταβάλει άμεσα (7.500) ευρώ. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, που επιτηρούσαν τον χώρο, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον άνδρα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών”.

Πηγή: dete.gr