Πάτρα: Ενημέρωση ενόψει μαθημάτων στο Χορευτικό του Δήμου

0
475

Tα μέτρα που πρέπει να παρθούν πριν την έναρξη της φετινής χορευτικής εκπαιδευτικής διαδικασίας, αλλά και το πώς θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα όποια πιθανά προβλήματα προκύψουν λόγω του covid – 19 κατά την διάρκεια αυτής, ανέπτυξε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, στο πλαίσιο δίωρης ενημέρωσης προς τους δάσκαλους του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πάτρας.
Ο δήμαρχος της Πάτρας αναφέρθηκε στις ενέργειες που πρέπει να γίνονται πριν, κατά και μετά το μάθημα, καθώς και στον τρόπο πραγματοποίησης του χορευτικού μαθήματος που έχει πολλές ιδιαιτερότητες.
Τέλος απάντησε σε ερωτήσεις των δασκάλων του χορευτικού τμήματος σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ακολούθησε συζήτηση και προβληματισμοί.Η ενημέρωση – σεμινάριο από τον δήμαρχο θα συνεχιστεί έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η πλέον ασφαλής λειτουργία του Χορευτικού για όλους τους συμμετέχοντες.
Εγγραφές στο Χορευτικό ΤμήμαΣυνεχίζονται οι εγγραφές των νέων και παλαιών μελών του Χορευτικού Τμήματος Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου και γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσα από τη σελίδα του Χορευτικού Τμήματος www.xoreutiko-dimou-patras.grΣτην σελίδα υπάρχουν τρία πεδία για έγγραφές νέων μελών, εγγραφές παλαιών ενηλίκων και εγγραφές παλαιών μελών του παιδικού και εφηβικού. Εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που διέπουν την λειτουργία του χορευτικού τμήματος λόγω covid 19, κανείς δεν μπορεί να συμμετάσχει στη χορευτική εκπαιδευτική διαδικασία αν δεν έχει προηγηθεί η εγγραφή του.Ολοι έχουν δικαίωμα εγγραφής μόνο σε ένα τμήμα.

Πηγή: dete.gr