Ο Αρτέμης Σώρρας και οι αμετανόητοι οπαδοί του! Τα νέα εξώδικα που έστειλαν

0
277

Την ώρα που οι αποκαλύψεις για τον Αρτέμη Σώρρα έχουν προκαλέσει πανελλήνιο σάλο, στη Ρόδο υπάρχουν ακόμα πολίτες που στέλνουν εξώδικα στην εφορία ώστε τα χρέη τους να πληρωθούν από τα… 600 δισεκατομμύρια ευρώ που ο Σώρρας ισχυρίζεται πως διαθέτει…

Μάλιστα στα εξώδικα αυτά απειλούν ευθέως τον έφορο για την υποβολή μηνύσεων εις βάρος του αν δεν εισπράξει τα οφειλόμενα από διεθνείς συναλλαγματικές, αντίγραφα των οποίων και επισυνάπτουν! Σύμφωνα με την εφημερίδα “Δημοκρατική” χθες ενημερώθηκε διεξοδικώς και ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας αλλά και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου Βασίλης Περίδης.

Αν και κανείς θα περίμενε πως πολλοί θα ήταν εκείνοι που θα είχαν μπει σε δεύτερες σκέψεις για το αν όλα αυτά που ισχυρίζεται ο… σωτήρας με τα 600 δις ευρώ ισχύουν, φαίνεται πως τελικά το αντίθετο ισχύει. Σημειώνεται μάλιστα ότι το υπουργείο Οικονομικών, μετά από τον καταιγισμό των εξωδίκων προς τις εφορίες από τους οπαδούς του, έστειλε έγγραφο προς όλες τις εφορίες ζητώντας αναλυτικά στοιχεία για τους φορολογούμενους που έχουν καταθέσει τα συγκεκριμένα εξώδικα. Δηλαδή, ΑΦΜ, συνολικό ποσό οφειλής, ημερομηνία κατάθεσης εξωδίκου, καθώς και επαγγελματική ιδιότητα.

Αξίξει να τονιστεί πως μέχρι και 60 ευρώ πληρώνουν οι οπαδοί του για να στείλουν τα απίθανα εξώδικα σε ΔΟΥ, Ταμεία και τράπεζες, με τα οποία ζητούν να εξοφληθούν οι οφειλές τους από τα 600 δισ. δολάρια του Αρτέμη Σώρρα.

O Αρτέμης Σώρρας τάζει «οριστικό ξεχρέωμα από τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και δημόσιο χρέος» στους πολίτες σε ομιλίες του στα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις», τα οποία ξεφύτρωναν τα προηγούμενα χρόνια σαν μανιτάρια σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε κάθε άλλο πιθανό ή απίθανο σημείο.

Πηγή: dete.gr