Μάρθα Καραγιάννη : Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό – Οι φόβοι για την υγεία της

0
364

Δύσκολες ώρες για την αγαπημένη ηθοποιό της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, Μάρθα Καραγιάννη καθώς τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό, έχουν το τελευταίο διάστημα επιδεινωθεί .

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Νίκου Μουρατίδη στο nikosonline.gr, η Μάρθα Καραγιάννη λόγω της κατάστασης της υγείας της πλέον βρίσκεται συνέχεια στο κρεβάτι χωρίς να γνωρίζει κανέναν ενώ θέλει συνέχεια να κοιμάται και ξυπνάει μόνο για να την ταΐσουν.
Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι τα προβλήματα υγείας για την Μάρθα Καραγιάννη ξεκίνησαν στις αρχές του 2020 ενώ όπως ήδη έχει γίνει γνωστό η αγαπημένη ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα τον περασμένο Φεβρουάριο σε ιδιωτική κλινική, όπου διαπιστώθηκε πως είχε πρόβλημα με τη χολή με αποτέλεσμα να κάνει επέμβαση.

Τον επόμενο μήνα μπήκε ξανά στο νοσοκομείο για νέα επέμβαση όμως λόγω της πανδημίας του κοροναϊού αναβλήθηκε για 3 μήνες με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί στις 2 Ιουνίου.

Η επέμβαση ήταν επιτυχής όπως ανέφερε φίλη και συγκάτοικός της σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Το τελευταίο διάστημα όμως η υγεία της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να περνά πλέον όλη της τη μέρα στο κρεβάτι χωρίς να γνωρίζει κανέναν, όπως κάνει γνωστό ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος προσθέτει ότι πλέον τα φαγητά της είναι όλα αλεσμένα αποκαλύπτοντας πως δεν μπορεί να φάει κανονικά.

Πηγή: dete.gr