Λουτράκι: Γνωστός στην Αστυνομία ο νούμερο ένα ύποπτος της διπλής δολοφονίας

0
263

Είναι ο άνθρωπος που “δείχνουν” όλα τα στοιχεία, ως τον νούμερο ένα ύποπτο για τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι. Είναι ο πρώην σύντροφος της μασέζ, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη μαζί με τον φαρμακοποιό, τωρινό σύντροφό της.

Ο βασικός ύποπτος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα από τις Αρχές. Σύμφωνα με το loutrakiblog, o αλλοδαπός είναι 45-50 χρόνων και  έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστείες και ναρκωτικά και μάλιστα, έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Από τότε που αποφυλακίστηκε δεν απασχόλησε ποτέ τις αρχές. Μέχρι σήμερα…

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως, για τουλάχιστον δυο εβδομάδες ο άνδρας φαίνεται πως είχε φύγει από τη Μύκονο, με σκοπό να βρεθεί στο Λουτράκι και να παρακολουθεί στενά από εκεί τις κινήσεις της εύπορης 43χρονης Ουκρανής, η οποία δεν είναι μεγάλο το διάστημα, που του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Ο άνδρας, που σύμφωνα με τις αστυνομικές έρευνες είναι ο νούμερο ένα ύποπτος του διπλού φονικού, είχε γνωριστεί με την 43χρονη από την εποχή που και οι δυο ζούσαν στη Μύκονο. Ο ίδιος φαίνεται πως δεν άντεξε τον άτακτο χωρισμό τους, γι αυτό και αποφάσισε να την εκδικηθεί… 

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί δίνουν πολλές πιθανότητες, ο άνδρας να έχει πάει στην Αλβανία μετά το άγριο έγκλημα του Λουτρακίου…

Πηγή: dete.gr