Γεννηματά για πρόταση μομφής : Έρχονται μαζικοί πλειστηριασμοί – Χορηγός του Μητσοτάκη ο Τσίπρας

0
345

Η μομφή του ΚΙΝΑΛ είναι σε βάρος της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνολικά, τόνισε η Φώφη Γεννηματά χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα ως τον «καλύτερο χορηγό της Δεξιάς και του κ. Μητσοτάκη».

Ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε το δρόμο στην αναλγησία Μητσοτάκη

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναφερόμενη στον νέο πτωχευτικό κώδικα εγκάλεσε όχι μόνο την κυβέρνηση αλλά και την αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μιλάει και ο ΣΥΡΙΖΑ που προχώρησε σε 25000 πλειστηριασμούς ανοίγοντας το δρόμο στον κ. Μητσοτάκη».

Η Φώφη Γεννηματά αναρωτήθηκε «ενας εργαζόμενος που παίρνει 200 ευρώ το μήνα πως θα ανταποκριθεί στα χρέη του;» και επεσήμανε  ότι η απάντηση της ΝΔ είναι μονίμως η ίδια, «αδιαφορία και αναλγησία».

Η κα Γεννηματά εγκάλεσε την κυβέρνηση ότι με τον πτωχευτικό κώδικα «οδηγείτε σε μαζικούς πλειστηριασμούς, αφήνετε τους αδύναμους δανειολήπτες βορά στις τράπεζες και δίνετε τη χαριστική βολή στη μεσαία τάξη με ένα νομοσχέδιο που σας έχουν υπαγορεύσει οι τράπεζες και τα funds».

Κινήσεις εντυπωσιασμού με τη μαστογραφία

Η κα Γεννηματά αναφέρθηκε στο ζήτημα της ψηφιακής μαστογραφίας με αφορμή την αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι το 2016 γυναίκες βουλευτές «στείλαμε επιστολή» γιατί ο ΕΟΠΠΥ δεν την κάλυπτε και πρόσθεσε ότι πράγματι ο κ. Ξανθός ανταποκρίθηκε και προχώρησε σε ρύθμιση το 2017 ώστε ο ΕΟΠΠΥ να καλύπτει την ψηφιακή μαστογραφία.

Σε αυτό το πλαίσιο η κα Γεννηματά επιτέθηκε στον κ. Μητσοτάκη ότι κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια και άφησε αιχμές για έλλειψη ανθρωπιάς λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτά τα θέματα «δεν προσφέρονται για επικοινωνία. Χρειάζονται ανθρωπιά. Χρειάζονται μαστογράφοι και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και όχι μόνο στον ιδιωτικό τομέα».

«Όχι κινήσεις εντυπωσιασμού πάνω σε αυτό το θέμα κε Μητσοτάκη» είπε η Φώφη Γεννηματά.

Πηγή: dete.gr