Επίθεση από υποστηριχτές της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει φωτορεπόρτερ

0
265

Επίθεση από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής έξω από το σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου καταγγέλλει φωτορεπόρτερ το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Ο φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν εκεί μαζί με άλλους συναδέλφους του και τηλεοπτικά συνεργεία για την κάλυψη της σύλληψης του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης καταγγέλλει πως: «ενώ στεκόμασταν απέναντι από την πύλη της πολυκατοικίας, κινήθηκαν εναντίον μας, ήρθαν πάνω μας και μας επιτέθηκαν».

Στη συνέχεια περιγράφει πως: «4-5 άτομα, ομοιόμορφα ντυμένα, με μαύρη κουκούλα και μπουφάν που έκρυβαν εντελώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και μαύρα γυαλιά».

Στην καταγγελία του ο φωτορεπόρτερ αναφέρει πως τα συγκεκριμένα άτομα έσπρωξαν όλους τους συναδέλφους του και τους εικονολήπτες και κατάφεραν να απομονώσουν κάποιους από αυτούς τους οποίους και χτύπησαν.

«Με χτυπήσανε, μου έριξαν τη φωτογραφική μηχανή κάτω, χάλασαν τα καλώδια σύνδεσης…», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Εμένα με εμπόδισαν να κάνω τη δουλειά μου όπως έπρεπε. Κάποιοι συνάδελφοι ξέφυγαν και κατάφεραν να πάρουν φωτογραφίες. Στα βίντεο φαίνεται η αναστάτωση αλλά όλοι προσπαθούσαν να εστιάσουν στον Μιχαλολιάκο και όχι σε αυτό που συνέβαινε σε εμάς».

Η καταγγελία έγινε και στην Άμεση Δράση αφού ο φωτορεπόρτερ κάλεσε αμέσως το 100 και τους ενημέρωσε για την επίθεση.

Πηγή: dete.gr