Ελένη Μενεγάκη: Ο Alpha κατέβασε τις εκπομπές της από το σάιτ του καναλιού

0
308

Η Ελένη Μενεγάκη αποχώρησε από τα τηλεοπτικά δρώμενα και τα νέα της μαθαίνουμε πλέον μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media.

Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα, ο Νίκος Παρτσώλης, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε ότι ο Alpha «εξαφάνισε» όλες τις εκπομπές της παρουσιάστριας από το επίσημο site του και πλέον γράφει «E404 error». «Χρειάστηκα κάτι από το site του Alpha και δεν υπάρχει η “Ελένη”. Αν μπει κάποιος αυτή τη στιγμή, θα δει και τις εκπομπές της Βίκυς Χατζηβασιλείου, που έχει φύγει από τον Alpha, θα δείτε και τις εκπομπές του “World Party” και τις εκπομπές του Βασίλη Καλλίδη» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους ο Alpha κατέβασε από το site τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη. «Να πούμε τι απάντησε ο Alpha; Όπως μου είπαν στελέχη του καναλιού: “Στο site παραμένουν εκπομπές που έχουν επισκεψιμότητα”. Μου είπαν συγκεκριμένα ότι όσες έχουν επισκεψιμότητα παραμένουν και όσες δεν έχουν κατεβαίνουν… Μία ακόμα φράση που μου είπαν είναι ότι “το site είναι μία εμπορική πλατφόρμα και δεν είναι λεύκωμα αναμνήσεων”» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

 «Νομίζω ότι, όταν το κάνει αυτό, είτε θέλεις να υπογραμμίσεις την κακή σχέση που έχεις με έναν συνεργάτη σου είτε σε αφελής. Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί βιάστηκαν να το κάνουν τώρα αυτό. Γιατί δεν έσβησαν το “Πάμε Πακέτο”, που η Βίκυ κι αν έχει πει για τον Alpha;» αναρωτήθηκε ο Παύλος Σταματόπουλους.

Ωστόσο, μέσα από το Instagram ήρθε και η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, όταν ένας follower τη ρώτησε γιατί ο Alpha κατέβασε το αρχείο των εκπομπών της από την επίσημη ιστοσελίδα του σταθμού, η παρουσιάστρια απάντησε: «Δεν χρειάζεται απάντηση, όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί».

Πηγή: dete.gr