Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: «Βήμα στους καλλιτέχνες της πόλης μας»

0
352

Με την πραγματοποίηση πέντε συναυλιών οι οποίες ξεκινούν από την προσεχή Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στις 9.00 το βράδυ, στον πολυχώρο «ΑΙΓΛΗ», συνεχίζεται η ενότητα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας «Βήμα στους καλλιτέχνες της πόλης μας»

Στο πλαίσιο της ενότητας θα εμφανιστούν τα μουσικά σχήματα , του Άγγελου Σαμαντά, οι Ahou Band Παπαχριστόπουλος, οι Rebet Motiv Orchestra, το Συγκρότημα Σπύρου Στασινόπουλου και οι Mavro prosopio.

Η παρακολούθηση των συναυλιών θα γίνεται με πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό. Η χρήση μάσκας τόσο κατά την αναμονή όσο και στο χώρο της συναυλίας είναι υποχρεωτική. Λόγω των μέτρων που ισχύουν ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπεται να παρακολουθήσουν την κάθε συναυλία είναι περιορισμένος. Για την είσοδο η οποία είναι δωρεάν, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.      

Το πρόγραμμα των συναυλιών έχει ως εξής:

            ΗΜΕΡΟΜ/ΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ        ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ                          ΧΩΡΟΣ

1.         19/10/20 ΔΕΥΤΕΡΑ          ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΑΜΑΝΤΑ         ΑΙΓΛΗ

2          20/10/20 ΤΡΙΤΗ                 AHOU BAND ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ          ΑΙΓΛΗ

3.         21/10/20 ΤΕΤΑΡΤΗ                REBET MOTIV ORCHESTRA                ΑΙΓΛΗ

4.         23/10/20 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ       Συγκρότημα Σπύρου Σταυρόπουλου

                                                  ΑΦΙΕΡΩΜΑ Μ. ΝΙΝΟΥ – Β. ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ   ΑΙΓΛΗ

5.         24/10/20 ΣΑΒΒΑΤΟ                        MAVRO PROSOPIO                          ΑΙΓΛΗ

Πηγή: dete.gr