Χάρης Ρώμας: Τι αποκάλυψε για το «Καφέ της Χαράς»;

0
332

Για το «Καφέ της Χαράς» που επέστρεψε με νέα επεισόδια στον Ant1 μίλησε ο Χάρης Ρώμας στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή «Πρωινό ANT1».

Όπως είπε:

«Η τηλεόραση είναι ένα από το σπίτι μου. Αυτό το μέσο με αγάπησε και οφείλω να του ανταποδώσω την αγάπη. Έγινα γνωστός από τον ANT1 με τον οποίο έχω μια μοιραία καρμική σχέση. Εδώ έχω κάνει τις μεγάλες επιτυχίες», παραδέχτηκε αρχικά ο Χάρης Ρώμας και εξέφρασε το παράπονό του για τις αρνητικές κριτικές που είχε ακούσει στα πρώτα χρόνια του στην τηλεόραση. «Όταν ξεκινήσαμε υπήρχε μια μερίδα του Τύπου και συνάδελφοι που δεν στήριξαν τη μυθοπλασία και θεωρούσαν την τηλεόραση υποδεέστερο προϊόν».

Και συνέχισε: «Την υποστηρίζω και την αγαπώ την τηλεόραση και το υποστηρίζω το μέσο και νιώθω καλλιτέχνης στην τηλεόραση 100%».

Ακόμη, για την παρεξήγηση με τη Σοφία Μουτίδου που δεν συμμετείχε τελικά στην επιστροφή του «Καφέ της Χαράς»,  είπε: «Δεν έχουμε μιλήσει, αλλά εγώ την αγαπώ».

Τέλος, για το μέλλον της σειράς ανέφερε: «Είναι η τελευταία χρονιά του “Καφέ της Χαράς”. Οι άνθρωποι που συμμετέχουμε είμαστε πολύ χαρούμενοι, το κλίμα στα γυρίσματα είναι πολύ καλό και όλα είναι δρομολογημένα».

Πηγή: dete.gr