Άλλη… Αντέλ εμφανίστηκε: Φανερά αδυνατισμένη – «Έφερα τον μισό εαυτό μου»

0
337

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η Αντέλ η οποία εμφανίστηκε στο “Saturday Night Live” ως παρουσιάστρια. Χαμογελαστή και άνετη σχολίασε με χιούμορ τη διαφορά στο σώμα της μετά την απώλεια των 45 κιλών, τραγούδησε και έκλεψε τις εντυπώσεις.

“Θεέ μου, είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη που επιτέλους παρουσιάζω αυτό το σόου. Όχι μόνο λατρεύω πραγματικά αυτό το σόου, αλλά είναι αυτό το σόου που ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα μου στην Αμερική πριν από 12 χρόνια” είπε η ποπ σταρ.

“Βλέπετε, ήμουν προσκεκλημένη πίσω στο 2008, όταν η Sarah Palin ήταν εδώ με την Tina Fey, οπότε προφανώς μερικά εκατομμύρια ανθρώπων συντονίστηκαν για να το δουν. Και τα υπόλοιπα πια έχουν περάσει στην ιστορία. Τώρα, δεν ξέρω τίποτα για την αμερικανική πολιτική, εννοώ είμαι Βρετανίδα ξέρετε, και δε θέλω να σχολιάσω κάτι υπερβολικά… πολιτικό, αλλά θα πω μόνο αυτό: Sarah Palin, ευχαριστώ για όλα” πρόσθεσε η 32χρονη σταρ.

Εκείνο το επεισόδιο είχε κάνει ρεκόρ 14 ετών στην τηλεθέαση και εκτόξευσε τη φήμη της τραγουδίστριας.

Αντέλ: Έπρεπε να ταξιδέψω χωρίς πολλά βάρη και μπορούσα να έρθω μόνο η μισή

Ανανεωμένη μετά το διαζύγιό της, η Βρετανίδα τραγουδίστρια που έχει κάνει ένα διάλειμμα από την μουσική σκηνή αυτοσαρκάστηκε για το βάρος της.

“Ξέρω ότι δείχνω πραγματικά, πραγματικά διαφορετική από την τελευταία φορά που με είδατε. Αλλά στην πραγματικότητα, λόγω όλων των περιορισμών για τον κορονοϊό… έπρεπε να ταξιδέψω χωρίς πολλά βάρη και μπορούσα να έρθω μόνο η μισή” σχολίασε με χαλαρή διάθεση.

Πηγή: dete.gr